Het eerste team van BVCB laat het hier gebeuren. Degradatie naar de 2e klasse is een feit.

Swift 1 - BVCB 1

1-2-2014

Swift 1 - BVCB 1     0-0

Op 1 februari reisde de Hoekenaren af naar Amsterdam.

De wedstrijd Swift 1 - BVCB 1 eindigde in de brilstand (0-0) BVCB mocht dus 1 verdiende punt mee naar huis nemen.

GHC 1 - BVCB 1

12-10-2013

GHC 1 - BVCB 1     3-2

Op 12 oktober 2013 speelde BVCB 1 een uitwedstrijd bij GHC 1 in Leiden.

Helaas lieten we hier 3 punten liggen. eindstand was 3-2 voor GHC 1.

5-4-2014

Alexandria '66 1 - BVCB 1      4-2

Na de gewonnen thuiswedstrijd met 4-0, moest dit een wedstrijd worden die drie punten naar Bergschenhoek zouden brengen. Maar ondanks het mooie weer konden de Blauw-witten, die vandaag in het zwarte uittenue speelden, geen stand houden tegen een sterk spelend Alexandria "66.

Zwaluwen´30 1 - BVCB 1

7-12-2013

Zwaluwen '30 1 - BVCB 1     5-0

7 december 2013 speelde BVCB 1 een wedstrijd in Hoorn (N-H). Niet naast de deur en dan nog met 5-0 verliezen. een lange reis terug voor spelers en begeleiders.

Klik op de foto om het album te bekijken.

Rijnvogels 1 - BVCB 1

28-9-2013

Rijnvogels 1 - BVCB 1     4-0

De vierde wedstrijd van het seizoen speelde BVCB 1 uit in Katwijk tegen Rijnvogels 1. BVCB speelde een mindere wedstrijd. in de eerste helft stonden de Katwijkers al met 4-0 voor. De tweede helft kon BVCB geen vuist maken om te scoren.

22-3-2014

BVCB 1 - Haaglandia 1     0-2

Met nog vijf wedstrijden te gaan speelt BVCB 1 een wedstrijd die eigenlijk gewonnen moet worden. Lange tijd heeft BVCB alles onder controle, maar in de tweede helft weet Haaglandia in nog geen twee minuten de stand op 0-2 te zetten. Er moet een wonder gebeuren om BVCB in de 1e klasse te behouden.

BVCB 1 - Alexandria ´66 1

9-11-2013

BVCB 1 - Alexandria '66 1     4-0

Dit seizoen heeft het eerste team van BVCB 5 fotografen bereid gevonden om zowel de uit als de thuiswedstrijden vast te leggen, als u op de foto hiernaast klikt kunt u navigeren door de wedtrijd BVCB 1-Alexandria "66 1.

Een competitiewedstrijd die het vlaggenschip van BVCB won met 4-0.

BVCB C2 SPEELT EEN MOOI SEIZOEN EN SLAGEN ERIN OM KAMPIOEN TE WORDEN

10-5-2014

Hillegersberg VV C2 - BVCB C2      2-5

KAMPIOEN !!!

Na een slecht begonnen wedstrijd weet de C2 uit Bergschenhoek de tweede helft naar zijn hand te zetten en als ware kampioen het veld te verlaten.

29-3-2014

BVCB C2 - Groeneweg C2     4-0

Groeneweg heeft ons voor de winterstop met een nederlaag naar huis gestuurd. Vandaag was het aan BVCB C2 om dit recht te zetten. In een wervelende eerste helft met 4 doelpunten kon BVCB de drie punten in eigen huis houden. De tweede helft was slechts een formaliteit.

22-2-2014

Nieuwerkerk C2 - BVCB C2     1-0

Op veld 2 zal deze belangrijke wedstrijd gespeeld worden. een bloedstollende strijd werd er door beide teams geleverd. De C2 van BVCB ging er met de winst vandoor, 1-0.

TOGB C5 - BVCB C2

25-1-2014

TOGB C5 - BVCB C2     1-4

Het was vandaag absoluut geen bloemetjes plukken op het veld bij onze buren in Berkel. TOGB C5, bood wel degelijk goed spel. Toch wisten de Hoeksenaren de drie punten mee naar huis te nemen. 1-4.

30-11-2013

s.v. Soccer Boys C2 - BVCB C2     3-1

Dit leek een middag te gaan worden die positief zou eindigen voor BVCB C2, maar de derby tegen onze buren liep anders als gedacht. BVCB staat tot op heden ongeslagen aan kop, maar moet de meerdere vandaag erkennen in SB C2.

2-11-2013

BVCB C2 - rvv Neptunes Schiebroek C1     10-1

Met de bekerronde achter ons, waarin de prestaties niet top waren, zijn we ingedeeld in de derde klasse. Vandaag is Neptunes onze eerste tegenstander. Korte metten werd er gemaakt met de mannen uit Schiebroek, 10-1.

21-9-2013

Bekerwedstrijd

BVCB C2 - Groeneweg  C1

19-4-2014

BVCB C2 - TOGB C5     6-1

Een wedstrijd die nog uitgespeeld moest worden, 0-0 was de stand na 20 minuten. Met nog 2 wedstrijden te spelen moest deze ook weer 3 punten gaan opleveren. En dat lukte, op naar de laatste wedstrijd,

10 mei...kampioenswedstrijd !?

Nieuwerkerk C2 - BVCB C2

22-3-2014

Nieuwerkerk C2 - BVCB C2     2-3

BVCB C2 moet deze wedstrijd winnen om aanspraak te maken op het kampioenschap. Na een doelpuntloze eerste helft worden er in de tweede helft 5 doelpunten gescoord. Wel in het voordeel van de C2 van BVCB, 2-3. Nu niets meer verliezen.

BVCB C2 - Soccer Boys C2

15-2-2014

BVCB C2 - Soccer Boys C2     3-0

Na een reeks gewonnen wedstrijden was het vandaag de streekderby tegen onze buren uit Bleiswijk. Onze oppenenten hadden eigenlijk niets in te brengen tegen de mannen uit Bergschenhoek. Eindstand was dan ook 3 tegen 0.

18-1-2014

BVCB C2 - Excelcior M C3     7-0

Eerst wedstrijd na de winterstop, de C2 heeft er zin in, BVCB weet de nul te houden. Aan de andere kant vallen er 7 in het doel van de mannen uit Maassluis.

Drie punten in de tas, het begin van een goede reeks wedstrijden.

23-11-2013

Sparta C2 (AV) - BVCB C2     1-4

Sparta uit, een club met een naam, nerveus het veld op, niets is minder waar, gewoon lekker voetballen en je puntjes meepakken. Jammer dat VOC en Neptunes uit de competitie zijn. Tegen deze twee clubs wisten wij te winnen, nu dus eigenlijk een beetje opnieuw beginnen, met een overwinning....

19-10-2013

BVCB C2 - Moordrecht C1

14-9-2013

BVCB C2 - ASW C1

12-4-2014

FC ´s-Gravenzande C1 - BVCB C1     1-2

De competitie nadert zijn einde, de Hoekse Blauw-Witten weten nog wel drie punten mee naar huis te nemen bij de kampioen uit het Breeje Durp.

Excelsior M C3- BVCB C2

8-3-2014

Excelsior M C3 - BVCB C2     1-7

Uit naar Excelsior Maassluis C3. De thuiswedstrijd werd met 7-0 gewonnen, dus appeltje eitje.....maar dat zag er in de eerste helft niet naar uit. Excelsior M C3 kwam zelfs al vroeg in de wedstrijd op een 1-0 voorsprong. De 2de helft bracht de doelpunten voor BVCB, met 7 tegen 1 verlieten wij het veld.

BVCB C2 - Sparta C2

1-2-2014

BVCB C2 - Sparta (AV) C2     6-0

De wedstrijd uit tegen Sparta ging de C2 makkelijk af, met 1 goal tegen en 4 voor konden we ook deze strijd weer aan zonder zenuwen. Het blijft toch Sparta....Vandaag gewonnen met 6-0.

14-12-2013

Groeneweg C2 - BVCB C2     2-1

Laatste wedstrijd voordat we de winterstop ingaan. Met een mindere wedstrijd van de jongens uit Bergschenhoek moeten we genoegen nemen met een nederlaag in Zevenhuizen. In de tweede helft is er allles aan gedaan om nog een punt mee naar huis te nemen.....het mocht niet baten.

9-11-2013

VOC C4 - BVCB C2    1-6

De tweede wedstrijd van het seizoen. Met de ruime zege op Neptunes een week eerder hebben we er alle vertrouwen in dat het vandaag ook weer gaat lukken. En het gaat vrij makkelijk, drie punten mee naar huis.

12-10-2013

Soccer Boys C1 - BVCB C2

7-9-2013

BVCB C2 - TOGB C2

SEIZOEN 2013-2014 TOERNOOIEN

PLUS-KOELHUIS JEUGDTOERNOOI       BVCB CD TOERNOOI       ONDERLING TOERNOOI BVCB+BVCB 1 CLINIC