Sportfotografie verwijst naar het genre van de fotografie dat alle soorten sport omvat. Maar met name de lijnen van een voetbalveld hebben mijn voorkeur. BVCB 1 uit Bergschenhoek volg ik met nog een aantal fotografen gedurende het seizoen. Onze beelden geven een extra boost aan de met passie geschreven wedstrijdverslagen van de clubverslaggever.

 

Maar of het nu een voetbal of een basketbal wedstrijd betreft, passie in de beelden vastleggen blijft geweldig. De natuur om de hoek, of een stad als Rotterdam in de nabijheid, geven zoveel mogelijkheden tot het maken van mooie foto's dat daardoor de hobby voorlopig nog kan doorgroeien. Kijk maar onder de knop "meer".

 

Ooit ben ik begonnen met een compact camera langs het voetbalveld, maar dan kom je er snel achter dat je tekort schiet, en dan met name snelheid. Niet alleen dat natuurlijk, ook scherpte en bevriezing in je beelden geven een veel beter resultaat. Een spiegelreflex en de juiste investeringen in glas, objectieven, dat is het belangrijkste. De camera die eraan hangt is belangrijk, maar de lens, die maakt het verschil!

 

Alle foto's op deze website zijn door mij gemaakt en licht bewerkt (LR) Je kan op een eenvoudige manier door de duizenden afbeeldingen manoeuvreren door simpelweg een keuze te maken tussen de hoofdmappen, en dan klikken op een map naar keuze.

 

 

Veel kijkplezier.  

 

Mocht u vragen hebben, mail dan naar: info@keesruigrokfotografie.nl

 

 

Foto's mogen niet gebruikt worden zonder toestemming !